Over Meijerink


Meijerink vleesvee is gespecialiseerd in het slachten en uitsnijden van Belgische runderen en is gevestigd op de Veluwe tussen Apeldoorn en Deventer in het dorpje Teuge.

Slachterij Meijerink is in oktober 1975 opgericht door H.W.A. Meijerink als een eenmanszaak.
In 1988 is de rechtsvorm gewijzigd in een B.V. en de naam in H. Meijerink B.V.
Begin 2004 zijn het pand met de slachterij overgenomen door B.G. Leerkes

Het doel van slachterij Meijerink is het beheersen van de totale keten van het vlees, van de producent naar de slager. Wij streven naar een zo constant mogelijke kwaliteit.
Slachterij Meijerink is HACCP goedgekeurd en er wordt gewerkt op basis van het HACCP Systeem voor EG erkende bedrijven.
 

De inkoop van de runderen gebeurt in hoofdzaak door vaste inkopers, n.l. door:

H.W. Pluim, Apeldoornseweg 41, te Wekerom
Tel.: 0318 - 591343, of Mob. 06 - 53438573

B.G. Leerkes, Beentjesweg 7, te De Vecht - Terwolde.
Tel.: 055 - 3231804

H. Meijerink B.V.  
Slachterij - Grossierderij
Woudweg 8
7395 SE Teuge
Telefoon: 055 - 323 16 32
Telefax: 055 - 323 23 80
Email: info@meijerink-vleesvee.nl